Bine ati venit pe Blog

Solutii naturale pentru imbunatatirea vietii noastre sexuale

avocadoExista mai multe solutii naturale pentru a imbunatati viata noastra sexuala. Afrodisiacele naturale sunt cele mai sigure, mai eficiente si cele mai pasionale. Ele sunt intotdeauna disponibile si accesibile pentru aproape toata lumea. Daca examinati bucataria dumneavoastra o sa vedeţi ca aveti tot ceea ce va trebuie astfel incat viaţa dumneavoastra sa fie mai speciala.


1. Tomatele – au un foarte puternic rol in contextul erotic si o foarte interesanta poveste. Cu secole in urma, rosiile au fost de culoare galben, de aceea in Roma antica ele au fost numite “pomo d’Oro” sau “mar de aur”, referindu-se la tentatia istorica a lui Adam. Cu toate acestea, un turist francez a inteles gresit numele acestei legume magice si a crezut ca acesta este “pomo d’amour” sau “mar de iubire”. Un consum regulat de rosii creste performanta sexuala, precum ajuta si la imbunatatirea controlului muscular si de relaxare a sistemului nervos.

2. Condimentele – multi experti sustin ca alimentele picante si diverse, mesele picante (gatite cu curry, racoroase, etc) pot stimula in mod eficient dorinta noastra sexuala, intr-un mod natural. Acest lucru poate fi realizat prin reactia noastra naturala privind alimentele condimentate.

3. Ciocolata – la multi oameni, ciocolata evoca excitatia sexuala. Ciocolata contine doua substante chimice, phenylethylamine şi triptofan, care stimulează creierul nostru şi poate determina o dorinta sexuala crescuta. Mai mult decat atat, efectele consumului regulat de ciocolata de catre femei creste in mod substantial pofta lor de sex sustin oamenii de stiinta italieni(in conformitate cu un proiect de cercetare, publicat in Jurnalul Sexual Medicine).
4. Avocado – salata de Avocado este o idee perfecta pentru masa de Valentine’s. Aceaste fructe exotice au castigat de curand o popularitate si o utilizate foarte mare in bucatarii. Efectele de afrodisiac poate fi explicat de catre un continut ridicat de bromocriptina, care ar trebui să stimuleze dorinta noastra sexuala. In plus, in avocado sunt surse perfecte de vitamine E si D, care pot ajuta la eliberarea de energie. Prin urmare, vei avea mai mult succes în dormitor.

5. Stridii – una dintre cele mai vechi cunoscute ajutoarelor de sex naturale. Stridiile au efecte dublu pentru activitatea sexuala. In primul rand, aceste fructe de mare contin aminoacizi, care stimuleaza nivelul de hormoni, precum si declansarea dorintei sexuale. De asemenea, stridiile sunt o sursa naturala perfecta de zinc, un element important pentru mentinerea nivelurilor ridicate de testosteron la barbati. In plus, aceasta magie de fructe de mare poate avea efecte mentale puternice asupra mintii noastre atat prin aparitia sa cat si prin textura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz: