Bine ati venit pe Blog

Adolescentele si Lenjeria

In articolul ce urmeaza voi da cateva sfaturi cu privire la adolescente si lenjeria intima. Am ales acest subiect deoarece am observat ca adolescentele fac frecvent din diferite motive greseli foarte mari cand vine vorba sa isi aleaga o lenjerie intima de calitate.

1. Alege o lenjerie confortabila

Aici este principala greseala pe care din pacate foarte multe adolescente o fac lasandu-se influentate de reclamele de la televizor sau diferite celebritati. Lenjeria trebuie sa fie cat mai confortabila.

2.  Alege o lenjerie care sa ti se potriveasca

Unele modele sau celebritati care apar des pe la TV pot arata extrem de bine in unele modele de lenjerie sau costume de baie. Tu esti sigura ca arati la fel de bine in ele ?

3. Foloseste sutiene care sustin sanii

Perioada adolescentei este perioada in care sanii fetelor trec printr- o dezvoltare considerabila. Acestea au nevoie de sutiene care sa ii sustina. Sunt recomandate sutienele cu perinita sau balene de sustinere.

4. Viziteaza magazinele online de profil.

De multe ori este jenant ca sa stam sa stam in magazine cu vanzatorii si alti clienti in preajma si sa nu ne putem decide asupra lenjeriei preferate, ori sa cerem parerea partenerului. Magazinele online reprezinta un mod excelent de a alege lenjeria potrivita.

Comments (1)

  1. Atentie la sutiene. Sa nu aiba sarme mai ales in perioada asta sau paneluri laterale dure de sustinere care ar pune o mare presiune pe sani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz: